Lesgevers

 

De meeste lesgevers worden in eigen huis gezocht. Gemotiveerde jongeren die vlot met kinderen konden omgaan kregen een meerdaagse interne opleiding om op pedagogisch verantwoorde manier danstrainingen te verzorgen. Samen met enkele studenten LO en ook met meerdere lesgevers uit dansopleidingen vormen zij het huidige lesgeverbestand.

Jaarlijks biedt onze club hen de gelegenheid om nascholing in verscheidene dansgenres bij te wonen (funk, hip hop, streetdance, kids dance, clipdance, step, aerobic,…).

Hieronder vindt u een overzicht van ons huidig lesgeversbestand:

 

Annick Buyle

Technisch verantwoordelijke - Jeugsportcoördinator

Sabrina De Man

Groove Generation Hofstade   -     Vintage Generation

Dorien Govaert

Experienced Generation  -  Trendy Generation - Explosive Crew

Yolien De Pauw

Mini Generation Hofstade - Start Up Generation - Vintage Generation

Lina Amant

Mini & Start Up Generation Hofstade

 

Nele De Ras

Smooth Generation Gijzegem

Kim Manssens

Funky Generation Hofstade

Hallo,

Ik ben Kim Manssens. Ik ben 21 jaar en ik woon in Hofstade.

Dansen is een hobby maar vooral een passie. Ik dans dan ook al 11 jaar bij Dance Planet. Ondertussen ben ik zelf ook al 5 jaar dansleerkracht bij deze club. Ik heb vooral al dansles mogen geven aan de groepen hofstade 2 en 3 en doe dit met heel veel plezier.

Naast het dansen, studeer ik ook nog kleuteronderwijs

Lynn Manssens

Funky Generation Hofstade

Elaba, ik ben Lynn Manssens. Ik ben 19 jaar oud en zoals iedereen wel zal weten is mijn hobby dansen! Ik ben als kleine Lynn dan ook direct beginnen dansen bij Dance Planet. 5 jaar geleden, ben ik begonnen met lesgeven! Het was voor mij een droom die uitkwam, nooit gedacht dat ik mijn passie zou kunnen delen. Met mijn dansertjes van Hofstade 2 en 3 ben ik heel graag bezig! Steeds die lach op hun gezicht als een nieuwe danspas lukt! Daar doe ik het toch steeds voor! Naast al de dansmoves ben ik ook aan het studeren voor kleuterjuf in Odisee. Zoals je merkt ben ik echt wel zot van kinderen!

Celien Luyts

Groove Generation Hofstade

Laure Dujardin

Smooth Generation Gijzegem

Julie Lemeire

Teens Generation Gijzegem - Dynamic Crew

Dora Quipor

Groove & Smooth Generation Erpe

Dorien Baeyens

Teens Generation Erpe

Britt Van Damme

Funky & Groove Generation Erpe

Tess Troch

Medewerker

Hey! Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik een club als Dance Planet gevonden heb. Ik dans als sinds mijn 7 jaar en heb in 2011 via mijn zus de weg gevonden naar Dance Planet. Zelf dans ik bij de Jong Volwassenen, onder leiding van Dorien. Ik kom met heel veel plezier naar haar lessen en kan me ook goed vinden in de choreo’s die zij maakt. . Ik word heel gelukkig van muziek, reizen, zomer, dieren, glittersokken, vrienden, familie en nog heel veel meer. Ik word niet zo blij van spruiten, spinnen en slecht nieuws. Bedankt Dance Planet, jullie zijn als een tweede familie waar ik hopelijk nog heel wat jaren deel van uitmaak.

Cynthia De Mulder

Smooth Generation Erpe

Ellen De Mulder

Teens & Cool Generation Erpe

Lynn De Mulder

Cool Generation Erpe

Lien Immesoete

Medewerker - Jeugsportcoördinator demoteams

Stéphanie Van Bockstael 

Trendy Generation Erpe - Ieniemienie Crew

Melissa Evenepoel

Infinity Crew

Rianne Vanhulst

Infinity Crew

Julie Dereymaker

Mini & Start Up Generation Erpe

Emma De Grom

Mini & Start Up Generation Erpe

Mijn naam is De Grom Emma. Ik ben geboren op 17 juli 2000 en geef elke woensdag les aan de lieve schatten van Erpe 1B. Mijn dagen worden gevuld met school en dans. Ik volg economie moderne talen Spaans op DvM Humaniora te Aalst en dit doe ik in het vijfde leerjaar ASO. Ik woon te Lede. Ik dans reeds sinds mijn dertiende jaar en dansen is voor mij dagelijkse kost. Dans houdt mij 6 uur per week bezig en graag geef ik mijn passie door aan onze kleinste beginnelingen.

Yani De Pauw

Teens Generation Gijzegem

Fien Tas

Funky Generation Erpe

Margot Troch

Cool Generation Hofstade - Dynamic Crew

Hallo,  ik maak deel uit van Inifinity Crew en de Jong Volwassenen. Daarnaast geef ik les aan Erpe 4 (10-12 jaar) en Hofstade 6 (14-16 jaar). Ik dans al heel mijn leven en op mijn 8 jaar was ik voor het eerst aangesloten bij een dansclub.Er zijn verschillende clubs de revue gepasseerd en sinds mijn 15e zit ik bij Dance Planet. Een jaar later zat ik al bij een demoteam,dit is wat ik écht wou doen met dans. Ook lesgeven doe ik graag,een groep mensen zien dansen wat jij hebt gemaakt is een heel fijn gevoel Ik hou van spruiten, series kijken en mijn kat Freddie.Technologie en spinnen laat ik liever aan mij voorbijgaan. Lid zijn van dit leerkrachtenteam is een meerwaarde voor mij, zowel op het vlak van dansen als op persoonlijk vlak. Bij Dance Planet maak je vrienden voor het leven.

De Koster Lise

Mini Generation Erpe

 

 

Lievens Lauren

Funky Generation Erpe

Van Laere Lore

Groove Generation Erpe